Haugerud Regnskapskontor AS

Haugerud Regnskapskontor AS leverer alle tjenester innen regnskap, økonomi og rådgiving. Vår målsetting er at minst 80 % av våre medarbeidere skal være autoriserte regnskapsførere for å gi den nødvendige faglige kompetansen vi lover å levere. Våre to kontorer i Notodden og Bø i Telemark dekker et stort marked med kunder fra øst-landet til vest-landet. Med våre moderne løsninger kan vi dekke en hver kundes behov uansett beliggenhet.

Vi legger stor vekt på personlig kontakt og relasjon. Alle våre kunder får sin egen kundeansvarlig. På denne måten sikrer vi at vår kunnskap om kundens bedrift er optimal og at tilgjengeligheten er på topp. Alle våre kunder blir tatt imot med åpenhet og vennlighet.

Med over 20 års erfaring har vi tilegnet oss betydelig bransjekunnskap. I tillegg til regnskapsteknisk kompetanse gjør vi vårt beste til å forstå den enkelte kundes bedrift og marked slik at vi kan bistå kunden med god veiledning og gode råd.

REGNSKAP NORGE

Som langvarig medlem av Regnskap Norge er vi til en hver tid oppdatert på nyheter og utvikling. Regnskap Norge har som formål å fremme de autoriserte regnskapsføreres faglige, økonomiske og sosiale interesser gjennom myndighets-, kvalitets-, kompetanse- og relasjonsarbeid.